Zalen in het Kolpinghuis

Het Kolpinghuis is een modern zalen-, vergader- en congrescentrum met ruimten voor alle soorten bijeenkomsten.
Hieronder vindt u meer informatie over de beschikbare zalen in het Kolpinghuis

Lounge

lounge De Lounge heeft een oppervlakte van 90 m². De Lounge geeft plaats voor 30 tot 50 personen. De Lounge is geschikt voor een combinatie met de Hoctinzaal,Patroonszaal en Brasserie.
lees meer over de Lounge

Patroonszaal

patroonszaal De Patroonszaal heeft een oppervlakte van 50 m². De Patroonszaal geeft plaats voor 30 tot 40 personen. De Patroonszaal is geschikt voor onder andere vergaderingen of cursussen.
lees meer over de Patroonszaal

Brasserie

brasserie De Brasserie heeft een oppervlakte van 80 m². De Brasserie geeft plaats voor 30 tot 40 personen. De Brasserie is geschikt voor onder andere vergaderingen
lees meer over de Brasserie

Hoctinzaal

hoctinzaal De Hoctinzaal heeft een oppervlakte van 210 m². De Hoctinzaal geeft plaats voor 60 tot 200 personen. De Hoctinzaal is geschikt voor onder andere congressen, vergaderingen of bruiloften en natuurlijk ook voor al uw andere feesten. Het ...
lees meer over de Hoctinzaal

Praeseskamer

praeseskamer De Praeseskamer heeft een oppervlakte van 30 m². De Praeseskamer geeft plaats voor 10 tot 20 personen. De Praeseskamer is geschikt voor onder andere vergaderingen of cursussen.
lees meer over de Praeseskamer

Holtuszaal

holtuszaal De Holtuszaal heeft een oppervlakte van 80 m². De Holtuszaal geeft plaats voor 40 tot 50 personen. De Holtuszaal is geschikt voor onder andere vergaderingen en cursussen.
lees meer over de Holtuszaal

v. Ruthzaal

v-ruthzaal De Ruthzaal heeft een oppervlakte van 240 m². De Ruthzaal geeft plaats voor 60 tot 250 personen. De Ruthzaal is geschikt voor onder andere toneel, cabaret of ledenvergaderingen.
lees meer over de v. Ruthzaal

Gezellenzaal

gezellenzaal De Gezellenzaal heeft een oppervlakte van 300 m². De Gezellenzaal geeft plaats voor 60 tot 150 personen. De Gezellenzaal is geschikt voor onder andere congressen, examens of feesten
lees meer over de Gezellenzaal